Η διαμονή στο Μετόχι Κινδελή είναι μία ξεχωριστή εμπειρία καθώς δεν πρόκειται για ένα κλασικό ξενοδοχείο. Είναι ένα μέρος πλούσιο σε ιστορία, ένα βιολογικό αγρόκτημα, είναι η κατοικία της οικογένειας.

Το να αφιερώσει κανείς χρόνο στην προετοιμασία του πρωινού με τα φρέσκα προϊόντα του αγροκτήματος, να κάνει γιόγκα στον κήπο, να διαβάσει ένα βιβλίο δίπλα στην πισίνα, να κάνει μία βουτιά μετά από μια ζεστή μέρα εξερεύνησης και να δοκιμάσει τα τοπικά μας κρασιά κάτω από τα αστέρια, είναι μέρος της εμπειρίας αυτής.

Μπορούμε ωστόσο να προτείνουμε κάποιες ακόμα ιδέες, σε περίπτωση που επιθυμείτε να περιπλανηθείτε περισσότερο στον πολιτισμό και την ιστορία του νησιού ή πάλι εάν επιθυμείτε να περιποιηθείτε τον εαυτό σας με μία χαλαρωτική θεραπεία.

ΕΥΕΞΙΑ

Δημιουργήσαμε τα προγράμματα ευεξίας μας βασιζόμενοι στα στοιχεία και τα προιοντα της Κρητικής γης εμπνευσμένοι από Αρχαίες φιλοσοφίες και παραδόσεις. Δείτε τις προτάσεις μας.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η γαστρονομία είναι ένα οικογενειακό μας πάθος για αυτό και σχεδιάσαμε κάποιες προτάσεις για εκείνους που θέλουν να ανακαλύψουν την ιστορία και τις γεύσεις του τόπου όπως και τα προϊόντα και καλλιέργειες μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΚΑΛΑΘΙ ΔΕΙΠΝΟΥ

Για ένα απόγευμα στο σπίτι, προτείνουμε ένα καλάθι με ό,τι χρειάζεστε για να δημιουργήσετε μια εύκολη συνταγή μακαρονάδας, με φρέσκα υλικά από το αγρόκτημα και βιολογικά μακαρόνια από δίκοκκο σιτάρι ή σκιουφικτά.

Ζητήστε το καλάθι για το πρώτο σας βράδυ.

ΛΙΣΤΑ ΚΡΑΣΙΩΝ


Το ελληνικό κρασί έχει μία από τις μακροβιότερες πορείες στον κόσμο και έχει επιτέλους φτάσει σε ένα πολύ ενδιαφέρον επίπεδο. Δημιουργήσαμε μία λίστα με ορισμένα τοπικά κρασιά που εκτιμούμε και κάποιες ποικιλίες από άλλα μέρη της Ελλάδας που βρίσκουμε ενδιαφέρουσες.

ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΓΙΑ ΝΕΟΝΥΜΦΟΥΣ

Εάν θέλετε να κάνετε μία έκπληξη στο νέο σας σύντροφο, σας προτείνουμε ένα καλάθι με ένα εξαιρετικό, βραβευμένο αφρώδες κρασί, λουλούδια και τοπικά γλυκά, που μπορεί επίσης να περιλαμβάνει μία κάρτα, η οποία θα αναγγέλλει μία χαλαρωτική θεραπεία για ζευγάρια.

ΣΧΕΔΙΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΜΑΣ

Εάν έχετε μία συγκεκριμένη ιδέα για την εμπειρία που θα σας ενδιέφερε να βιώσετε κατά την παραμονή σας στο Μετόχι Κινδελή μοιραστείτε την μαζί μας και θα προσπαθήσουμε να σας βοηθήσουμε να την πραγματοποιήσετε.

ΚΡΗΤΗ

Η Κρήτη είναι το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας και ένα από τα μεγαλύτερα της Μεσογείου. Είναι ένας τόπος που έχει τη δική του ιδιαίτερη ταυτότητα, τοπίο, γαστρονομία, παραδόσεις, διάλεκτο και ανθρώπους. Η Κρήτη είναι η γενέτειρα του πρώτου Ευρωπαϊκού πολιτισμού, μιας από τις αρχαιότερες γραφές της ανθρώπινης ιστορίας και υπήρξε η πολυπόθητη γη πολλών κατακτητών που άφησαν το σημάδι τους στον πολιτισμό μας, όπως οι Ρωμαίοι, οι Άραβες, οι Ενετοί και οι Οθωμανοί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ