.ΞΕΝΩΝΕΣ

ΔΑΝΑΗ

ΔΕΙΤΕ

ΚΥΝΘΙΑ

ΔΕΙΤΕ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑ

Η αγροικία του κτήματος, σύμφωνα με τα ιστορικά δεδομένα που διαθέτουμε, κατασκευάστηκε τον 16ο αιώνα, ως εξοχική κατοικία ευκατάστατης οικογένειας Ενετών. Τα μέρη της αγροικίας που σήμερα στεγάζουν τους ξενώνες μας στο ισόγειο και σε τμήμα του πρώτου ορόφου του κτηρίου, αναστηλώθηκαν με συνέπεια και σεβασμό στον χαρακτήρα του κτηρίου και τα ιδιαίτερα στοιχεία της ενετικής και οθωμανικής αρχιτεκτονικής.

Ο Μανόλης Κινδελής προσέγγισε το εγχείρημα της αναπαλαίωσης με προσοχή και φροντίδα, για να βεβαιωθεί ότι θα αποτελούσε μία αρμονική προσθήκη στο μικρόκοσμο της οικογένειάς μας, ενώ συγχρόνως θα προσέφερε μία ενδιαφέρουσα εμπειρία στους επισκέπτες μας.

Ακολουθώντας αυτό το σκεπτικό, κάθε ένας από τους τρεις χώρους διαμορφώθηκε σε μία διαφορετική περίοδο, επενδύοντας τον απαραίτητο χρόνο, εξαντλώντας την αντίστοιχη ιστορική έρευνα και πόρους, μαζί με πολλή προσωπική δουλειά από τον ίδιο το Μανόλη, τόσο στο κομμάτι του σχεδιασμού όσο και της κατασκευής, επιλέγοντας παραδοσιακές ενετικές τεχνικές, χρησιμοποιώντας φυσικά και ευγενή υλικά.

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΙΣ ΞΕΝΩΝΕΣ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ, ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΥΛ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ, ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ, ΖΕΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΙΑΣ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΕΞΟΧΙΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ.


Η ΣΥΛΛΗΨΗ

Επιθυμία μας είναι, οι επισκέπτες μας να βιώνουν τους χώρους αυτούς σαν να ήταν τα δικά τους εξοχικά σπίτια και όχι ένα ξενοδοχείο, απολαμβάνοντας την ιδιωτικότητα και αυτονομία τους, αλλά και τις μοναδικές υπηρεσίες μας.

Εμείς μοιραζόμαστε τις σκέψεις μας στην κουλτούρα, την γαστρονομία και το κρασί, έτσι ώστε να μπορούμε να κάνουμε προτάσεις που θα ταιριάζουν στον καθένα ξεχωριστά.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΧΩΡΟ, ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΓΕΥΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΗΤΙΚΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ.


ΑΝΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΕΣ

Κάθε ένας από τους τρεις ξενώνες έχει την ιδιωτική του πισίνα, αυλή και δικό του κήπο.
Σε κάθε χώρο φιλοξενούνται ιδανικά 2 άτομα, αλλά υπάρχει δυνατότητα μέχρι και για 4, με διαφορετική διαρρύθμιση ανάλογα με το χώρο.

Η πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα σε κάθε μονάδα παρέχει την δυνατότητα της προετοιμασίας ενός πλούσιου πρωινού σε όσους επιθυμούν να πειραματιστούν με τα βιολογικά προϊόντα του αγροκτήματός μας και άλλα προϊόντα τοπικών παραγωγών.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν καθημερινή καθαριότητα, δωρεάν σύνδεση wifi, κλιματισμό, αν και η σοφή ενετική αρχιτεκτονική με τους παχείς τοίχους και τα έξυπνα καταμερισμένα μεγάλα παράθυρα, τον καθιστούν περιττό για τους περισσότερους επισκέπτες μας.

Τέλος, η μουσική συλλογή μας, η λίστα με τα αγαπημένα μας ελληνικά κρασιά και ο ιδιαίτερος οδηγός μας για την πόλη των Χανίων συμπληρώνουν τις παροχές που θα έχετε ανάγκη για τη χαλάρωσή σας.

Για διαθεσιμότητα και τιμές δείτε εδώ

.ΞΕΝΩΝΕΣ

ΔΑΝΑΗ

ΔΕΙΤΕ

ΚΥΝΘΙΑ

ΔΕΙΤΕ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ