ΡΙΤΡΙΤ: Συναντήσεις αναζωογόνησης

Από προσωπική εμπειρία πιστεύουμε ότι τα ριτρίτ είναι ένας μοναδικός τρόπος να καθαρίσει κανείς το μυαλό και το σώμα του, να έρθει σε επαφή με τη φύση και να να δώσει στον εαυτό του τη δυνατότητα για βαθιά ξεκούραση και επανεκκίνηση.

Τα ριτρίτ μας εστιάζουν στο υγιεινό φαγητό από το αγρόκτημα και σχεδιάζονται σε συνεργασία με διαφορετικούς επαγγελματίες για να επιτύχουν την αποτοξίνωση και την ευεξία, παρέχοντας ωστόσο γνώσεις που μπορούν να έχουν εφαρμογή στη ζωή του καθένα.

Αφήστε μας τα στοιχεία σας εδώ αν θέλετε να ενημερωθείτε για το επόμενο ριτρίτ μας.

ΜΑΣΑΖ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠEIΕΣ

Έχουμε διαμορφώσει ένα ιδιαίτερο χώρο μασάζ στο γαλήνιο περιβάλλον του βοτανικού μας κήπου, όπου μπορεί κανείς να απολαύσει διαφορετικές θεραπείες προσώπου και σώματος. Συνεργαζόμαστε με δύο εκπαιδευμένες φυσιοθεραπεύτριες που δουλεύουν αποκλειστικά με τοπικά υλικά, όπως ο άργιλος και το ελαιόλαδο και κρητικά αιθέρια έλαια.

Επικοινωνήστε εδώ για να κλείσετε το μασάζ σας.

ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ ΜΕ ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ YOGA

Μας ενδιαφέρει η ολιστική προσέγγιση στην ευεξία γι’ αυτό και δημιουργήσαμε ένα σύντομο πρόγραμμα αποτοξίνωσης με γιόγκα και υγιεινή χορτοφαγική διατροφή ή αποτοξίνωση με χυμούς για τους γενναιότερους, έτσι ώστε να μπορέσετε να απελευθερώσετε τις τοξίνες από το σώμα και το μυαλό σας και να προετοιμαστείτε για την απορρόφηση βιταμινών, την αποκατάσταση και αναζωογόνηση.

Παρακαλούμε επικοινωνείστε το αργότερο μία εβδομάδα πριν.

DETOX BRUNCH

Δημιουργήσαμε ένα αναζωογονητικό πρωινό πρόγραμμα, που ξεκινώντας με ένα θεραπευτικό μασάζ στον κήπο, προετοιμάζει το σώμα να απορροφήσει ένα απολαυστικό πρωινό με τοπικά υγιεινά υλικά.

ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΓΙΟΓΚΑ

Παρόλο που παρέχουμε στρώματα γιόγκα για την καθημερινή πρακτική σας, μπορούμε επίσης να κανονίσουμε να έρθει ένας καθηγητής στον κήπο σας ή τον βοτανικό κήπο. Ομαδικές συνεδρίες παρέχονται επίσης κατόπιν συνεννόησης.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι όλες οι εμπειρίες που απαιτούν εξωτερικούς συνεργάτες εξαρτώνται από την διαθεσιμότητά τους.