ΤΟ ΜΕΤΟΧΙ ΚΙΝΔΕΛΗ

Το Μετόχι Κινδελή είναι ένα βιολογικό αγρόκτημα στις παρυφές της πόλης των Χανίων και η κατοικία της οικογένειας Κινδελή για πάνω από ένα αιώνα. Η ιστορική αγροικία στεγάζει τρεις όμορφους ξενώνες που δημιουργήθηκαν μετά από προσεκτική αναστήλωση της Ενετικής κατοικίας του 16ου αιώνα.
To κτήμα περιβάλλεται από οπωρώνες που παράγουν ποικιλία φρούτων καθόλη την διάρκεια του χρόνου.

Το Μετόχι Κινδελή είναι ένας μοναδικός προορισμός για εκείνους που γοητεύονται από την ατμόσφαιρα που η μακραίωνη ιστορία προσδίδει σε ένα χώρο και εκτιμούν την κομψότητα των αργών ρυθμών.

.ΞΕΝΩΝΕΣ

ΔΑΝΑΗ

ΔΕΙΤΕ

ΚΥΝΘΙΑ

ΔΕΙΤΕ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ

ΤΟΠΙΚΑ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ

Η πολυτέλεια στην εποχή μας είναι πιο σχετική και υποκειμενική από ποτέ. Εμείς ερμηνεύουμε ως πολυτέλεια την διακριτική γοητεία περασμένων εποχών, τις μυρωδιές της φύσης, τους ήρεμους ρυθμούς ζωής, την αυθεντική προσωπική επαφή, την αποτοξίνωση από την τεχνολογία και τις ψηφιακές εικόνες, την υγιεινή διατροφή, την βιολογική τροφή και τις τοπικές γεύσεις, τους μεσημεριανούς ύπνους, το διάβασμα κάτω από το ζεστό ήλιο, το να επιτρέπει κανείς στον εαυτό του να παγώνει το χρόνο και να αφήνεται στην απόλαυση.


ΣΧΕΤΙΚΑ

Το Μετόχι Κινδελή έχει τρείς διαφορετικές ταυτότητες που συνδυάζονται στο μοναδικό του χαρακτήρα. Είναι ένα αγρόκτημα, ένα μικρό ξενοδοχείο, αλλά πάνω από όλα το σπίτι της οικογένειάς μας.

Είμαστε περήφανοι για την κληρονομιά μας και πιστεύουμε ότι το να μοιράζεται κανείς αυτό που έχει, είναι σημαντικό και όμορφο. Οπότε αποφασίσαμε να μοιραστούμε το σπίτι, τα προϊόντα και τις ιστορίες μας, με τους ταξιδιώτες που ψάχνουν ιδιαίτερα μέρη και εμπειρίες.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Το Μετόχι Κινδελή δεν ειναι ένα κλασσικό πολυτελές ξενοδοχείο, αλλά προσφέρει αυτή την ιδιαίτερη πολυτέλεια που αναζητούν οι ταξιδιώτες με άποψη..Χώροι με φυσικά υλικά και παλιά έπιπλα της οικογένειας, τοπικά βιολογικά προϊόντα και προσωποποιημένες προτάσεις.


Το Μετόχι Κινδελή πρόσφατα παρουσιάστηκε στην σειρα “Eat. Stay. Love.” του Condé Nast Traveler, σε παρουσίαση Edward Jones.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ